Anamur »

Muş Malazgirt'te İhsan Yılmaz'a Ait Arsada Trafo Boşaltıldı

Muş'un Malazgirt ilçesinde, İhsan Yılmaz'ın arsasındaki VEDAŞ trafo boşaltıldı. Yılmaz, 25 yıldır süren mağduriyetine dikkat çekerek, hukuki mücadele verdiğini ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Muş'un Malazgirt ilçesindeki Danişmentgazi Mahallesi'nde, İhsan Yılmaz'a ait arsada bulunan Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) elektrik trafosu, uzun süren mücadelelerin ardından boşaltıldı. Yılmaz, yıllardır trafo yüzünden mağdur olduğunu belirterek, defalarca dilekçe verdiğini fakat çözüm bulamadığını ifade etti. Yıllar içinde arsa üzerindeki trafo nedeniyle yaşadığı sorunları dile getiren Yılmaz, "Hiçbir kamulaştırma veya kira bedeli verilmeden yıllarca arsamı işgal ettiler. 2011 yılında VEDAŞ yetkilileri, burayı boşaltacakları ve kira bedelini ödeyeceklerini söylediler ancak hiçbir işlem yapılmadı. Şu an çok mağdurum, bu durumun nasıl çözüleceğini bilmiyorum." dedi. Yılmaz, elektrik trafosunun yanında bulunan evlerini kiraya veremediğini ve trafo yüzünden iki kez çatısının yandığını ekledi. VEDAŞ Malazgirt İşletme Şefi Filit Alataş ise, vatandaşın mağdur olmaması adına trafoyu başka bir yere taşıma işlemlerinin başladığını açıkladı. Alataş, "Kültür Caddesi'nde mevcut bir trafomuz vardı. Buraya taşındıktan sonra eksikliklerimizi de gidermeye çalışacağız." şeklinde konuştu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.