Anamur »

Marmara Belediyeler Birliği 2015 Yılı Olağan 1. Meclis Toplantısı Bolu'da Yapıldı

Marmara Belediyeler Birliği'nin 2015 yılı olağan 1. meclis toplantısı Bolu'nun Abant Tabiat Parkı'nda bulunan Abant Place Otel'de düzenlendi.

Marmara Belediyeler Birliği'nin 2015 yılı olağan 1. meclis toplantısı, Bolu'nun Abant Tabiat Parkı'ndaki Abant Place Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve Belediye Meclis Üyesi Cengiz Emil katıldı. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, toplantıda çevre konularında duyarlı çalışmalar yürüttüklerini vurguladı. Başkan Yılmazer, toplantının verimli geçtiğini, belediye başkanlarıyla projeler ve çalışmaları hakkında istişarede bulunduklarını ifade etti. Toplantıya, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Ahmet Uğur ile birlikte 85 belediyenin başkanları ve meclis üyeleri katıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.