Anamur »

Denizli'de Alparslan Türkeş anısına 10 bin lokma dağıtıldı.

Denizli'de MHP, Alparslan Türkeş'in 18. ölüm yıl dönümünde 10 bin kişilik lokma döktürdü. Etkinliğe MHP yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı, MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in 18. ölüm yıl dönümünde anma etkinliği düzenledi. Bu kapsamda 10 bin kişilik lokma döktürüldü. Lokma dağıtımı, MHP Denizli İl Başkanlığı önünde gerçekleştirildi. Etkinliğe, MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, ilçe başkanları, MHP Denizli milletvekili aday adayları, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yasin Öztürk, etkinlikte yaptığı konuşmada, Alparslan Türkeş’i özlemle andıklarını belirtti. Öztürk, “Ömrünü milletine hizmet ve Türk Dünyası’nın birlik beraberliği mücadelesine adayan Milliyetçi Hareket’in efsanevi lideri Alparslan Türkeş’i vefatının 18. yıl dönümünde anıyoruz. Türk milletinin yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından biri olan Türkeş’in fikirleri, günümüzde daha fazla anlaşılıyor. O, devlet ve siyaset hayatında benimsediği ideal ve erdemleriyle tarihi bir şahsiyet olmuştur” dedi.

Öztürk, Türkeş’in Türk Devletleri ve toplulukları arasındaki dostluk ve birlik ruhunu oluşturma çabalarına da vurgu yaparak, “Bu duygu ve düşüncelerle liderimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından, milletvekili aday adayları ve teşkilat başkanları ile birlikte vatandaşlara lokma dağıtımı yapıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.