Trabzon Sürmene'de Fenerbahçe Otobüsüne Saldırı Düzenlendi
Fenerbahçe kafilesine, Rize'den dönerken Sürmene ilçesinde saldırı yapıldı. Otobüs şoförü Ufuk Kıran, yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın detayları araştırılıyor.
Çaykur Rizespor ile oynanan Süper Lig maçının ardından İstanbul'a dönmek üzere yola çıkan Fenerbahçe kafilesi, Trabzon'un Sürmene ilçesinde saldırıya uğradı. Maç sonrası Rize'den hareket eden takım otobüsüne yönelik yapılan saldırıda, otobüs şoförü Ufuk Kıran kafasından yaralandı. İlk müdahalesi Sürmene Devlet Hastanesi'nde yapılan Kıran, daha sonra KTÜ Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.
Olay esnasında takımın futbolcuları büyük bir panik yaşarken, saldırının pompalı tüfekle yapıldığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Ancak emniyet ve hastane kaynakları bu bilgileri doğrulamadı. Emniyet yetkilileri, otobüsün yanından geçen bir araçtan atılan taşın, şoförün yaralanmasına neden olduğunu bildirdi. Hastane çalışanları ise Kıran'ın başında kurşun veya saçma izine rastlamadıklarını ifade etti. Saldırının ardından Fenerbahçe kafilesi, güvenlik önlemleri kapsamında zırhlı bir polis midibüsü ile Trabzon Havalimanı'na götürüldü.