Anamur »

Trabzon'da Fenerbahçe Kafilesine Yapılan Silahlı Saldırı İspanyol Basınında Yer Aldı

Fenerbahçe kafilesine Trabzon yolunda düzenlenen silahlı saldırı sonrası İspanyol basınında geniş yer buldu. Kafile, Çaykur Rizespor maçı sonrası dönüşte saldırıya uğradı, şoför yaralandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Trabzon yolunda yaşadığı silahlı saldırı, dünya genelinde dikkat çekti. İspanyol Marca Gazetesi, "Fenerbahçe otobüsüne saldırı" başlığıyla olayın detaylarına yer verdi. Haberde, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın ardından dönüş yolunda saldırıya uğradığı ve otobüsün şoförünün yaralandığı bilgisi verildi.
As Gazetesi de benzer şekilde, Fenerbahçe takım otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda şoförün yaralandığını bildirdi. Olayın, Türk futbolu için üzücü bir an olduğu vurgulandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.