Trabzon Sürmene'de Fenerbahçe Otobüsüne Yapılan Saldırıda Soruşturma Devam Ediyor
Trabzon Sürmene'de Fenerbahçe otobüsüne yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda soruşturma sürüyor. Olayla ilgili telefon görüşmeleri inceleniyor.
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe otobüsüne önceki akşam Sürmene ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıya dair açıklamalarda bulundu. Vali Öz, olayın gerçekleştiği saatteki tüm telefon görüşmelerinin detaylı bir şekilde incelendiğini ifade etti. Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın kapsamı hakkında bilgi veren Öz, "Olay öncesinde atılan bir tweet nedeniyle Araklı ilçesinden bir kişinin ifade verdiğini, bunun dışında herhangi bir gözaltı olmadığını" belirtti.
Saldırıya karışan tüfeğe dair net bilgiler vermeyen Vali Öz, "Tüfekte parmak izi tespit edildi ancak tüfeğin seri numarasının bilinmemesi, merdiven altı imalat olabileceğini gösteriyor. Bu doğrultuda tüm silah fabrikalarıyla irtibat halindeyiz. Ayrıca fişek markası üzerinde de çalışmalar devam ediyor. Olay saatindeki telefon görüşmeleri ve kayıtları titizlikle inceleniyor. Vatandaşlarımızdan bu süreçte bilgi ve duyum paylaşımında bulunmalarını bekliyoruz. Tüm ihtimaller değerlendiriliyor" şeklinde konuştu.