Anamur »

Bayburt Üniversitesi, Türkiye Yazarlar Birliği’nin Ödül Törenine Ev Sahipliği Yapacak

Bayburt'ta düzenlenecek ödül töreni, Türkiye Yazarlar Birliği'nin 2014 yılı ödüllerini verecek. Tören, 18 Nisan Cumartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Türkiye Yazarlar Birliği'nin (TYB) "2014 Yılı Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülleri" töreninin Bayburt'ta yapılacağını duyurdu. Bu etkinliğin Bayburt için büyük önem taşıdığını vurgulayan Coşkun, TYB'nin her yıl 25 farklı alanda ödül verdiğini belirtti. Bu yıl, Bayburt Üniversitesi tarafından yayımlanan Prof. Dr. Necmettin Tozlu'nun 'Eğitimden Felsefe' adlı eseri, 'Yılın Fikir Adamı' ödülüne layık görüldü. Coşkun, "Bu ödül, üniversitemiz açısından son derece anlamlı ve önemli," dedi. Ödül töreninin, ilk kez Ankara ve İstanbul dışında bir ilde gerçekleşeceğini ifade eden Coşkun, etkinliğin canlı geçmesini hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, üniversitenin kalite artışını da ödüllerle gösterdiğini ekledi. Törenin 18 Nisan Cumartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirileceği duyuruldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.