Anamur »

Eskişehir Karadenizliler Derneği, Fenerbahçe Kafilesine Yönelik Saldırıyı Kınadı

Eskişehir Karadenizliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı kınayarak, olayın fail ya da faillerinin bir an önce yakalanmasını istedi.

Çaykur Rizespor deplasmanından dönen Fenerbahçe otobüsüne Rize-Trabzon yolunda gerçekleştirilen saldırıya karşı Eskişehir Karadenizliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden bir tepki geldi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akyüz, düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe kafilesine yönelik saldırının spor ve insanlıkla bağdaşmadığını ifade etti. Akyüz, “Bu alçakça saldırının bir daha yaşanmamasını diliyoruz. En büyük tesellimiz, Fenerbahçe kafilesinden yaralanan kimsenin olmaması” dedi. Ayrıca, otobüsü soğukkanlılıkla kenara çeken şoföre teşekkür etti.

Akyüz, olayın arka planında daha büyük oyunlar olduğuna inandıklarını belirterek, “Bu saldırının faillerinin bir an önce yakalanarak hak ettikleri cezayı almasını bekliyoruz” şeklinde konuştu. Fenerbahçe'nin Türk futbolu için önemli bir takım olduğunu vurgulayarak, “Bugün hepimiz Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe’ye sıkılan kurşunlar, Türk sporuna sıkılmıştır” dedi. Dernek, Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerini ileterek benzer olayların bir daha yaşanmamasını arzuladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.