Anamur »

İzmir Adliyesi'nde Avukatlar Günü Töreni Gerçekleştirildi

İzmir Adliyesi'nde düzenlenen Avukatlar Günü töreninde, Baro Başkanı Aydın Özcan, mesleğin karşılaştığı zorluklara dikkat çekti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İzmir Barosu, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle İzmir Adliyesi'nde bir tören düzenledi. Törende, İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan ve diğer avukatlar, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Özcan, konuşmasında avukatlık mesleğinin içinde bulunduğu zorlukları vurgulayarak, "Onurlu mesleğimize yanlış algılamalarla, çağ dışı iddialarla darbe vurulmaya çalışılmaktadır." dedi. Ayrıca, hukukun bütünlüğüne dikkat çekerek, hakim, savcı ve avukatın birbirine göre daha önemli olamayacağını belirtti. "Hepimiz aynı mesleğin unsurlarıyız," diyen Özcan, meslektaşlarının Avukatlar Günü'nü kutladı ve hukukun üstünlüğü ile gerçek adaletin sağlanması için mücadele verdiklerini ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.