Yüreğir'de Yol Çalışmalarının Hızla İlerlediği Açıklandı
Yüreğir'de yol çalışmaları hızla sürerken, Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yapılan çalışmaların karayolları standartlarında olduğunu belirtti.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede gerçekleştirilen yol çalışmalarının en fazla kendi dönemlerinde yapıldığını ifade etti. Yüreğir'in genişlemesiyle birlikte, girilmedik mahalle bırakmadıklarını vurgulayan Çelikcan, tamamlanan sokakların yüzde 90'ının 6 bin sokak içerisinde yer aldığını belirtti. Kalan yolların en kısa sürede tamamlanacağını da sözlerine ekledi.
Başkan Çelikcan, yol çalışmalarının şu anda Anadolu ve 19 Mahalleler'de kaplama ve yama çalışmaları ile devam ettiğini, Yunusoğlu Mahallesi'nde ise yeni imarlı yollarda stabilize ve temel yapım işlemlerinin sürdüğünü belirtti. Hava koşullarının normale dönmesiyle birlikte asfalt çalışmalarının da hızlanacağını ifade etti.
ASKİ Sorunları
Çelikcan ayrıca, ASKİ'nin tamir için kırdığı yerlerin onarılmaması nedeniyle zorluklar yaşadıklarını söyledi. Yaya ve araç trafiğinin aksamasını önlemek için bu alanları kendilerinin onarmak zorunda kaldıklarını belirtti. ASKİ’nin kendi kırdığı yerleri onarması durumunda, hem maddi açıdan hem de çalışma programlarının aksamayacağını vurgulayan Çelikcan, bu durumun vatandaşların mağduriyetini de önleyeceğini ifade etti.