Anamur »

Kilis Merkez'de Gerçekleşen Kaçakçılık Operasyonunda Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi

Kilis Merkez'de yapılan operasyonlarda kaçak sigara, çay, et ve peynir ele geçirildi. Jandarma ve hudut birliklerinin düzenlediği 24 ayrı operasyonda toplamda 127 bin 940 paket sigara, 1.020 kilo çay, 95 kilo peynir ve 2 ton 20 kilo et bulundu.

Kilis'te gümrük kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen 24 ayrı operasyon, İl Jandarma Komutanlığı ile 2. ve 3. Hudut Tabur Komutanlığı tarafından yürütüldü. Bu operasyonlar sonucunda ele geçirilen kaçak malzemelerle ilgili olarak gerekli işlemler başlatıldı. Yetkililer, bu tür kaçakçılık faaliyetlerine karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.