Anamur »

Diyarbakır'da "Amed'i Seviyorum Kirletmiyorum" Temizlik Kampanyası Başlatıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, temizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla "Amed'i seviyorum kirletmiyorum" kampanyasını başlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin artan temizlik sorununu çözmek için "Amed’i seviyorum kirletmiyorum" adlı kampanyayı başlattı. Kampanya, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın yanı sıra Bağlar, Sur, Kayapınar ve Sur Belediyesi Eşbaşkanlarının katılımıyla Şeyh Said Meydanı’nda düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

Diyarbakır'da günlük 800 ton çöp toplandığını belirten Eşbaşkan Gültan Kışanak, temizlik hizmetlerinde 1,298 kişinin görev yaptığını ifade etti. Kentin sokak ve caddelerinin her gün düzenli olarak temizlendiğini aktaran Kışanak, 179 çöp aracıyla çöplerin toplandığını bildirdi. Daha temiz bir Diyarbakır için bu kampanyayı başlattıklarını söyleyen Kışanak, "Bu şehirdeki temizliği korumak için her birimizin üzerine düşen sorumluluklar var" dedi. Kampanyanın ardından belediye eşbaşkanları, hazırlanan broşürleri çevredeki esnafa dağıtarak destek talep etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.