Anamur »

Bursa'da Engelli Vatandaşlar İçin Toplu Taşımada Kota Kaldırıldı

Bursa'da toplu taşıma araçlarına uygulanan 4 binişlik kota, engelli vatandaşların talepleri doğrultusunda kaldırılarak sınırsız hale getirildi.

Bursa'da engelli bireylerin toplu taşıma araçları için uygulanan 4 binişlik kota, engelli derneklerinin girişimleriyle yeniden sınırsız hale getirildi. Geçtiğimiz hafta Orhangazi Parkı'nda bir araya gelen dernek temsilcileri, bu konuda bir basın toplantısı düzenleyerek taleplerini dile getirmişti. Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu taleplere kayıtsız kalmayarak kota uygulamasını kaldırdı. Engelli dernekleri, sosyal medya aracılığıyla bu olumlu gelişmeyi kamuoyuna duyurarak yetkililere teşekkürlerini ilettiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.