Anamur »

İzmir'de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Futbol Buluşmaları kapsamında futbol paydaşlarıyla bir araya geldi.

Futbolun paydaşlarıyla görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen Futbol Buluşmaları'nın ikincisi İzmir'de başladı. İlk toplantı Adana'da yapıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in organize ettiği Futbol Buluşmaları'nın ikincisi İzmir'de gerçekleştirildi. İlk organizasyon, 16-17 Mart tarihlerinde Adana'da düzenlenmişti. İzmir'deki ilk toplantıya Aydın ve Manisa'daki profesyonel kulüplerin gençlik gelişim programı teknik sorumluları ve antrenörleri katıldı. Terim'in, İzmir, Aydın ve Manisa'daki kulüplerin başkanları ile futbol şube sorumlularıyla yapacağı toplantı ise saat 12.30'a ertelendi. Bugün saat 15.00'te başlayacak son oturuma futbolun paydaşları, bürokratlar ve çeşitli spor temsilcileri katılacak. Ayrıca, İzmir Bölge Müdürlüğü'ne bağlı illerdeki profesyonel kulüplerin temsilcileri, 27-28 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılacak toplantılara davet edilecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.