Anamur »

Samsun Çarşamba'da Fidan Dikimi Etkinliği Düzenlendi

Samsun Çarşamba'da düzenlenen fidan dikimi etkinliğinde, 70 adet fidan toprakla buluşturuldu. Etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, öğrencilerle birlikte fidanları dikerken, Orman Haftası'nın önemine dikkat çekti.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çaltı Mahallesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Orman Haftası kapsamında düzenlenen bu etkinlikte toplamda 70 adet fidan dikildi. Öğrencilerin doğa bilincini artırmayı amaçlayan bu etkinlik, fidan dikme süreciyle birlikte çevre bilincini pekiştirmeyi hedefliyor. Etkinliğin ardından Müdür Özdemir, okulda Adım Adım Başarı projesi hakkında bilgiler alarak, öğrencilere ve öğretmenlere destek vermeye devam etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.