Anamur »

Muş Sungu'da Kız Öğrenciler İçin Hoş Geldin Partisi Düzenlendi

Muş Sungu'daki kız yatılı bölge okuluna kazandırılan 4 öğrenci için hoş geldin partisi yapıldı. Eğitim yılının başından itibaren okullaştırma çalışmaları devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Muş’un Sungu beldesindeki Sungu Vakıfbank Kız Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) yöneticileri, eğitim sistemine kazandırılan 4 kız öğrenci için hoş geldin partisi düzenledi. 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlangıcında, kız çocuklarının eğitimine yönelik yürütülen çalışmalar dikkat çekiyor. Okul Müdürü Ercan Demir, Müdür Yardımcısı Esra Güden Dokuyucu ve Okul Hemşiresi Gülnihal Ünal, Üçsırt ve Keçidere köylerinde alan taraması yaparak, eğitimden geri kalan kız öğrencilerin aileleriyle görüştü. Türkçe bilmeyen ailelerle Kürtçe iletişim kurarak, Zeliha Demir, Narin Çakır, Beser Çakır ve Arzu Çağlayan'ı okula kazandırmayı başardılar. Kızların eğitime kazandırılmasının ardından, Muş Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ve diğer yetkililerle birlikte düzenlenen partide pasta kesildi. Arslan, yapılan çalışmalardan dolayı okul yöneticilerine teşekkür etti ve bu tür çabaların önemine vurgu yaptı. Müdür Ercan Demir, eğitim-öğretim döneminin başından beri alan taramalarının sürdüğünü belirterek, bu öğrencilerin başarıyla eğitime kazandırıldığını ifade etti. Eğlenceli geçen partide öğrenciler ve davetliler müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.