Anamur »

Afyonkarahisar Çay'da Sökülen Ağaçların Yerine Fidan Dikildi

Afyonkarahisar Çay ilçesinde, üst yapı çalışmaları nedeniyle sökülen 30 çam ağacının yerine fidan dikildi. İlçe sakinleri, bu uygulamanın mantığını sorguluyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde, belediye tarafından yürütülen üst yapı çalışmaları kapsamında, yaklaşık 20 yaşındaki 30 çam ağacı yerlerinden söküldü. Çay Fahrettin Bey Caddesi’nde 10 gün önce başlayan yol yapım çalışmaları dolayısıyla ağaçların bir kısmının söküldüğü, bazılarının ise kesilerek yakacak odun haline getirildiği iddia edildi. Belediyenin sökülen ağaçların yerine çam fidanı diktiği kaydedilirken, ilçe sakinleri bu durumun mantığını anlamakta zorlandıklarını ifade etti. Ağaçların yerinden sökülmesi ve ardından fidan dikilmesi, bazı vatandaşlar tarafından eleştirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.