Anamur »

Kocasinan'da Vali Orhan Düzgün, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Kocasinan'da Vali Orhan Düzgün, 92 muhtarın katıldığı toplantıda mahallelerin güvenlik, eğitim ve sağlık sorunlarını dinledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Vali Orhan Düzgün, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan'ı ziyaret ettikten sonra ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya katılan 92 muhtar, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve talepleri dile getirdi. Vali Düzgün, muhtarların güvenlik, eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaçlarını dinleyerek notlar aldı. Ayrıca, Vali Düzgün, bu buluşmayı sosyal medya hesabında paylaşarak, "Kocasinan Kaymakamlığımızı ziyaret ederek mahalle muhtarlarımızın güvenlik, eğitim, sağlık isteklerini aldık" ifadesini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.