Anamur »

Muğla Bodrum'da Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yılı İçin Etkinlik Düzenlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yılı, şehit aileleri ve emekli personel onuruna düzenlenen kahvaltıyla kutlandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü kutlamaları, şehit aileleri ve emekli personel için gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğiyle başladı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyona, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, şube müdürleri, emekli emniyet mensupları ile şehit aileleri katıldı. Kahvaltı Royal Arena otelde yapıldı.
Etkinliğin ardından, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, masaları tek tek gezerek katılımcıların sorunlarını dinledi. Emekli polisler ve şehit aileleri, etkinlik anısına toplu fotoğraf çektirdi. Kahvaltı sonrası, katılımcılar Belediye Meydanı'na geçerek Kızılay'a kan bağışında bulundu.
Polis haftası dolayısıyla birçok etkinlik planladıklarını belirten Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, “Polis haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyeceğiz. İlk olarak emekli polis arkadaşlarımız ve şehit yakınları ile bir araya gelmek istedik. Güzel bir sohbet ortamında kahvaltı yaparak Kızılay'a kan bağışında bulunduk. Daha fazla etkinliğimiz olacak. Tüm polis teşkilatının haftasını kutluyorum” dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.