Anamur »

Gümüşhane'de Elektrik Kesintisi 5 Saat Süreyle Devam Etti

Gümüşhane'de sabah erken saatlerinde başlayan elektrik kesintisi, yaklaşık 5 saat boyunca sürdü. Tekke Köyü'ndeki trafo merkezindeki arıza nedeniyle, Kürtün ilçesi dışında tüm ilçeler etkilendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gümüşhane'de sabah saat 04.35'te başlayan elektrik kesintisi, Tekke Köyü'ndeki TEİAŞ trafo merkezinde meydana gelen bir arıza nedeniyle yaşandı. Kesinti, saat 09.30'a kadar sürdü ve Kürtün ilçesi hariç tüm ilçe, belde ve köylerde etkili oldu. Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, arızanın onarım sürecini yerinde incelemek üzere Tekke Köyü'ne gitti. Vali Yavuz, burada arızanın teknik bir sorun olduğunu ve TEİAŞ Bölge Müdürü ile teknik ekibin hızlı bir şekilde olay yerine intikal ettiğini belirtti. Elektrik kesintisinin il genelinde etkili olduğunu ifade eden Vali, vatandaşların yaşadığı sıkıntılara değinerek çalışmaların tedbirli bir şekilde yürütüldüğünü vurguladı. Ayrıca, gelecekte benzer arızaların önlenmesi amacıyla trafo merkezinin yenilenmesi ve donanımının artırılması için inşaat çalışmalarının devam ettiğini aktardı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.