Anamur »

Şanlıurfa Haliliye'de Nisan Ayı 2. Meclis Oturumu Yapıldı

Şanlıurfa Haliliye'de düzenlenen meclis toplantısında çeşitli konular ele alındı.

Haliliye Belediyesi Nisan Ayı 2. Oturumu, Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda saat 14.00’te başladı. Açılış ve yoklama sonrasında, vatandaşların özel mülklerinde kurulan baz istasyonları gündeme alındı. Bu istasyonların olumsuz etkilerinin araştırılması ve vatandaşlara zararlarının anlatılması amacıyla çalışma yapılması önerisi, oy birliği ile kabul edilerek Çevre ve Temizlik Komisyonu’na havale edildi. Ayrıca, Turgut Özal Parkı’nda inşa edilen kafeterya ile ilgili yazılı önerge, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne görüş bildirilmek üzere yönlendirildi. Çocuk trafik eğitim parkı yapımı konusundaki önerge de oy birliği ile kabul edilerek, Trafik Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile istişare edilmek üzere Park Bahçeler Müdürlüğü’ne havale edildi.

Meclis Başkanı’na sunulan Göbeklitepe’de yapılacak uçurtma şenliği önergesi de oy birliği ile onaylanarak, Turizm ve Haliliye’yi tanıtma Komisyonu’na iletildi. Son olarak Anneler Günü kapsamında annelere yönelik bir etkinlik düzenlenmesi önerisi de oy birliği ile kabul edilerek Kadın ve Aile Komisyonu’na havale edildi. Meclis Üyesi Ahmet İnan, Anneler Günü etkinliğinin geleneksel hale getirilmesi ve yılın annesinin seçilerek ödüllendirilmesi fikrini dile getirdi.

Toplantının sonunda, Strateji Müdürlüğü tarafından Haliliye Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu meclisin bilgisine sunuldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.