Anamur »

Batman'da AK Parti 2. Sıra Adayı Emin Ekmen Adaylıktan Çekildi

AK Parti Batman 2. Sıra Adayı Emin Ekmen, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Ekmen, bu kararına gerekçe olarak, partinin yeni bir adayla seçimlere girmesini sağlamak olduğunu belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

AK Parti'de uzun yıllar görev yapan 23. dönem Batman Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen, beklenmedik bir şekilde Batman milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıkladı. 7 Haziran genel seçimleri için partinin milletvekili adayları belirlenirken, Ekmen 2. sırada yer almıştı. Ekmen, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlarımızın uyumlu bir çalışma yürütmesine imkan vermek, Batman'ın siyasi coğrafya dağılımına uygun yeni bir adayın belirlenmesine fırsat tanımak üzere AK Parti Batman 2. sıra adaylığından yasal süresi içerisinde çekiliyorum" ifadelerini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.