Anamur »

Afyonkarahisar'da CHP'nin AK Parti'ye Ziyareti Gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, partisiyle birlikte AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret etti. Ziyaret, geçtiğimiz günlerde MHP, SP ve CHP il başkanlarının birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerin bir devamı niteliğindeydi. İbrahim Yurdunuseven, CHP heyetinin ziyareti dolayısıyla büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, seçimlerin birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni etti. Yurdunuseven, “CHP İl Başkanı Nevzat Bey ve yönetim kurulu üyelerinin partimizi ziyaretlerinden dolayı mutluyuz. Sizler bizim siyasi rakiplerimiz ama aynı zamanda kardeşlerimizsiniz. Birlikte güzel bir seçim süreci geçireceğimize inanıyorum.” dedi.

CHP İl Başkanı Ercan ise, AK Parti’ye gerçekleştirdikleri iade-i ziyarette tüm siyasi partilerin seçimlerinin hayırlı olmasını diledi. Ziyaret, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.