Karabük Yenice'de Sedat Namal'a Vatandaşlardan Yoğun İlgi
Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, ilk ziyareti için Yenice'ye gelerek yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.
AK Parti'de Karabük Milletvekili adayı olarak gösterilen Sedat Namal, ilk ilçe ziyaretini Yenice ilçesine gerçekleştirdi. Yenice'deki seçim bürosunda, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom, partililer ve çok sayıda vatandaş coşkulu bir şekilde Namal'ı karşıladı.
Toplanan kalabalığa hitap eden Sedat Namal, adaylık sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti. Yenice halkının önemine değinen Namal, "Biz yola çıkarken, aday adaylığımızı kafamıza koymuştuk ama yolun başlangıcı Yenice olmuştu. Sizlerin desteğiyle bu adaylık nasip oldu," dedi. Yenice'nin, Karabük'te siyaset yapmayanların gelecekteki durumlarını belirlediğini vurgulayan Namal, "Halkın Adamı" olarak anıldığını ifade etti.
Namal, Yenice'nin, Eflani'nin, Ovacık'ın ve Safranbolu'nun milletvekili olduğunu belirterek, "Hizmetlerimizi Yenice'den başlatacağız," dedi. Diğer parti adaylarıyla birlikte siyasi yarışta yer alacaklarını söyleyen Namal, hükümet olarak Yenice'ye hizmet etme konusunda kararlı olduklarını sözlerine ekledi. Daha sonra, AK Parti teşkilat Başkanı Serdar Dereli ve diğer yöneticilerle birlikte Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'yı makamında ziyaret eden Namal, burada yoğun ilgiyle karşılandı ve partililerle hatıra fotoğrafları çektirdi.