Anamur »

Kütahya Simav'da 26 Yıl Görev Yapan Müdür Emekli Oldu

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 26 yıl boyunca İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Turan, emeklilik hayalleri kurarken Kütahya İl Özel İdare Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atandı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde 26 yıl süresince İlçe Özel İdare Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Mustafa Turan (63), emeklilik hayalleri kurarken Kütahya İl Özel İdare Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak tayin edildi. 38 yıllık kamu hizmetinin 26 yılını Simav'da, 84 köy ve 5 belde ile birlikte tamamlayan Turan, 3 çocuk babasıdır. Bu sürpriz tayin, uzun yıllar birlikte çalıştığı köy ve mahalle muhtarları ile belde belediye başkanları için de beklenmedik bir durum oldu. 38 yıllık görev süresinde, üstlerinden aldığı 9 takdirname ile başarısını kanıtlayan Turan'ın görevini teslim ederken mesai arkadaşlarıyla vedalaşması duygusal anlara sahne oldu. 26 yıl boyunca birlikte çalıştıkları ve baba gibi gördükleri Turan'ı uğurlarken mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.