Anamur »

CHP Antakya İlçe Örgütü'nde 9 Yönetici İstifa Ederek Görevlerinden Ayrıldı

CHP Antakya İlçe Örgütü'nde 9 yönetici, Hatay'dan aday listesinin açıklanmasının ardından istifa etti. İstifaların gerekçesi, ön seçim talebinin reddedilmesi olarak açıklandı.

CHP Antakya İlçe Örgütü'nde 9 yönetici, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Hatay'dan aday listelerinin açıklanmasının ardından istifa ettiklerini duyurdu. İstifa eden yöneticilerden Deniz Bozkır, ön seçim yapılması taleplerinin reddedilmesinin bu kararı almalarındaki en önemli etken olduğunu belirtti. Bozkır, genel merkez tarafından belirlenen aday listesinin parti tabanı içinde tepkilere yol açtığını ifade ederek, "Örgüt ve halkın görüşleri dikkate alınmadı. Bu nedenle, bizler 9 kişi CHP ilçe yöneticileri olarak istifa ediyoruz" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.