Anamur »

Hakkari'de Düzenlenen Dayanışma Yemeğinde Öğretmenler Halay Çekti

Hakkari'de gerçekleştirilen dayanışma yemeğinde öğretmenler, canlı müzik eşliğinde halay çekerek stres attı. Yemeğe katılan öğretmenler, okul yönetimine teşekkür etti.

Hakkari Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından organize edilen dayanışma yemeğinde, öğretmenler bir araya geldi. Canlı müzik eşliğinde halay çeken öğretmenler, etkinlikte keyifli anlar yaşadı. Okulun Türkçe öğretmeni Nezıhat Özdil, etkinlikte okul yönetimine ve Aile Birliği'ne teşekkürlerini iletti. Okul Müdürü Yusuf Demir ve Aile Birliği Yönetim Üyesi Ömer Özatak da, etkinliğe katılan öğretmenlere teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Yemeğin ardından, yerel sanatçılar Metin Taş, Zeki Çiftçi ve Nurettin Pala'nın şarkıları eşliğinde öğretmenler ve veliler halay çekerek stres attı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.