Anamur »

Gaziantep'te Fatma Şahin, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümünü kutladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şahin, mesajında Türk Polis Teşkilatı'nın 170 yıllık deneyimiyle aziz milletin barış ve güvenliğinin teminatı olduğunu vurguladı. Emniyet mensuplarının, temel hak ve özgürlüklere saygı göstererek, demokrasi ve hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde görevlerini sürdüreceklerini ifade etti. Şahin, 10 Nisan Polis Günü'nün, Türk polisinin hizmetleri dolayısıyla minnettarlık ifadesi olduğunu belirtti. Ayrıca, polislerin milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu dile getirerek, polis teşkilatının değerli üyeleriyle yakın çalışma fırsatı bulduğunu aktardı. Şehit emniyet mensuplarını rahmetle anan Şahin, görevlerini özveriyle sürdüren tüm polisleri kutlayarak sağlık ve esenlik diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.