Anamur »

Karabük'te Nisan Ayında Yaşanan Kar Yağışı, Vatandaşları Şaşırttı

Karabük'te dün gece başlayan kar yağışı, özellikle yüksek bölgelerde etkili oldu ve vatandaşlar nisan ayında kar yağışına şaşırdı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Karabük’te, dün gece geç saatlerde başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde belirgin şekilde hissedildi. Özellikle Safranbolu, Eskipazar, Ovacık ve Eflani ilçelerinde yağan kar, evlerin üzerini ve bahçeleri beyaza bürüdü. Şehir merkezinin bazı noktalarında da kar yağışı etkisini gösterdi. Safranbolu’nun üst kesimlerinde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Vatandaşlar, nisan ayında kar yağmasının getirdiği sürprizle karşılaştı ve bu duruma şaşırdıklarını dile getirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.