Anamur »

Çanakkale Ezine'de Park Halindeki Araç Lastikleri Kesildi

Çanakkale Ezine ilçesinde park halindeki bir otomobilin lastikleri kimliği belirsiz kişilerce kesildi. Olayın ardından araç sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Çanakkale'nin Ezine ilçesinin Seferşah Mahallesi Bayraklar Sokak üzerinde meydana geldi. Park halindeki bir aracın lastikleri, kimliği belirsiz kişiler tarafından kesici alet kullanılarak kesildi. Olayı fark eden çevre sakinleri, araç sahibini bilgilendirerek durumu aktardı. Araç sahibi, lastiklerinin kesildiğini görünce büyük bir üzüntü yaşadı ve sinir krizi geçirdi. Hemen polis ekiplerine haber vererek hırsızlık olayı hakkında şikayette bulundu. Olayla ilgili incelemeler ve soruşturmalar devam etmektedir.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.