Anamur »

Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Kan Bağışında Bulundu

Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde kan bağışında bulundu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Polis Haftası kutlamaları kapsamında kan bağışı etkinliği düzenledi. Türk Kızılayı'nın açtığı stantlarda kayıt yaptıran öğrenciler, bağışta bulunmak üzere sıraya girdi. Okul Müdürü Nurettin Önsoy, Türk Kızılayı yetkililerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Kızılay, ülkemizde ve yurt dışında önemli hizmetler sunuyor. Bu da Türkiye'nin yardımseverliğini gözler önüne seriyor. Bugün öğrencilerimizle birlikte Kızılay'a kan bağışında bulunarak bu anlamlı hizmete katkıda bulunmak istedik" dedi. Konuşma sonrasında, Önsoy ile öğrenciler kaydolduktan sonra kan bağışında bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.