Anamur »

Karacabey Belediyesi'nin İki Haftada Bir Düzenlediği Sohbetler Sürüyor

Karacabey'de düzenlenen Perşembe Sohbetleri bu hafta “Çocuk Eğitiminde Ailenin Önemi” konusunu ele aldı. Eğitimci Ahmet Yılmaz'ın katıldığı etkinlik, Kent Meydanı Kültür Evi'nde gerçekleştirildi.

Karacabey Belediyesi tarafından iki haftada bir organize edilen “Perşembe Sohbetleri” etkinliği, bu haftaki oturumuyla devam etti. “Çocuk Eğitiminde Ailenin Önemi” başlığı altında düzenlenen programda eğitimci Ahmet Yılmaz, katılımcılara çocuk eğitimi konusundaki önemli noktaları aktardı. Kent Meydanı Kültür Evi'nde gerçekleştirilen etkinliğe ilginin artarak devam ettiği gözlemlendi. Karacabey Belediyesi, bu tür sohbetlerin düzenli olarak yapılacağını ve her seferinde güncel konuların ele alınacağını duyurdu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.