Anamur »

Malatya'dan Aydın'a Yardım Kampanyası, Polis Memuru İçin Düzenlendi

Malatyalı polis memuru Gürsel Ateş'in ailesine destek olmak amacıyla Aydın Emniyet Müdürlüğü tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Aydın'da intihar eden Malatyalı polis memuru Gürsel Ateş'in geride kalan ailesi için Aydın Emniyet Müdürlüğü, bir yardım kampanyası düzenleme kararı aldı. 19 Şubat 2015 tarihinde Aydın Efeler'de meydana gelen olayda, 44 yaşındaki polis memuru Ateş, aracında başına ateş ederek ağır yaralanmıştı. Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ateş, bir gün sonra beyin ölümü gerçekleşti ve 8 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Cenazesi, memleketi Malatya'nın Arapgir ilçesinde defnedildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, 3 aylık yardım kampanyası başlatarak, Ateş'in ailesine maddi ve manevi destek sağlamayı hedefliyor. Emniyet Müdürü Ali Fuat Akdağ'ın imzasıyla tüm il emniyet müdürlüklerine gönderilen yazıda, kampanyanın 26 Mart 2015'ten 26 Haziran 2015'e kadar süreceği belirtildi. Yardımların Ziraat Bankası Aydın Şubesi'nde Münevver Ateş adına açılan hesap üzerinden yapılabileceği ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.