Anamur »

Bilecik Yenipazar'da Traktör, Sel Sularında Mahsur Kaldı

Bilecik Yenipazar'da yoğun yağışların ardından çayın debisi yükseldi. Traktörüyle sel sularına kapılan çiftçi Sadi Gündüz, mermer ocağındaki arkadaşları tarafından kurtarıldı.

Bilecik'in Yenipazar ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar, Yenipazar Çayı'nın debisinin yükselmesine neden oldu. Bu durumu dikkate almadan traktörüyle çayı geçmeye çalışan Sadi Gündüz, çayın ortasında mahsur kaldı. Edinilen bilgilere göre, Yumak köyünden Dereköy'e gitmek üzere yola çıkan Gündüz, normal yolu tercih etmeyip kestirme bir yol kullanmayı tercih etti. Ancak, köprü bulunmayan çayın üzerine geldiğinde, aniden yükselen su seviyeleri nedeniyle traktörüyle birlikte sıkıştı. Gündüz, traktörünün römorkuna çıkarak mermer ocağından yardım çağırdı. Yardıma gelen iş makinesi, çayın yönünü değiştirerek onu kurtardı. Sadi Gündüz, bu olayın kendisi için bir uyarı olduğunu ve mermer ocağındaki arkadaşlarının zamanında ulaşmamış olsaydı, selin traktörü ve kendisini sürükleyeceğini ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.