Anamur »

Kars'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katılım yoğun oldu.

Kars'ta gerçekleştirilen törende, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Hükümet Konağı önünde yapılan törene katılanlar arasında emniyet mensupları, yerel yöneticiler ve vatandaşlar yer aldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Konağı önünde bir tören düzenlendi. Törende Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu. Karaduman, devletin temel görevlerinin kamu düzenini sağlamak ve bireylerin güven içinde yaşamasını sağlamak olduğunu vurguladı. Ayrıca, polis teşkilatının halkın ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için sürekli yenilikler geliştirdiğini belirtti.
Kars Emniyet Müdürü, polis teşkilatının vatandaşların huzurunu sağlamak için olağanüstü çaba gösterdiğini ifade ederek, serhat şehrinde güvenlik hizmetlerini daha ileri seviyeye taşımak için kararlılıkla çalışacaklarını dile getirdi. Törende, aynı zamanda güvenlik alanındaki sosyal sorumluluk projelerine de dikkat çekildi.
Törenin sonunda, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, tebrikleri kabul etmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçti. Törene katılanlar arasında Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan ve Vali Yardımcısı Akif Pektaş da yer aldı. Bu önemli günde, şehitlerin aziz hatıraları anılarak, emekli polis memurlarına ve gazilere de teşekkür edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.