Anamur »

Edirne'de Kutlanan Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Yılı Etkinliğinde Narkotik Köpeği Oscar Gösteri Yaptı

Edirne'de düzenlenen Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümü etkinliklerinde, narkotik dedektör köpeği Oscar büyük ilgi gördü. Törende, polis teşkilatının başarılı personeline ödüller verildi.

Edirne'de, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk olarak Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve diğer polis mensupları Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, polis araçlarından oluşan bir kortej şehir turu gerçekleştirdi.
Törenin devamında, Edirne Halk Eğitim Merkezi'nde kokteyl ve ödül töreni düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Türk polisi olarak bu özel günde gurur duyduklarını ifade etti. Erdoğan, halkın her kesiminde devletin varlığını hissettirmeyi amaçladıklarını belirtti.
Ödül töreninin ardından, Saraçlar Caddesi'nde, Toplum Destekli Polislik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri stant açarak broşür dağıttı. Narkotik dedektör köpeği Oscar, burada yapılan kısa gösteri ile vatandaşların ilgisini çekti. Oscar, etkinlikte büyük beğeni topladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.