Anamur »

Gaziantep Nizip'te Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

Gaziantep Nizip'te düzenlenen Mevlid-i Şerif programında, şehitler anıldı. İlçe Emniyet Müdürü, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 170’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Hatice Kübra Cami'nde şehitler için Mevlit okutuldu. İlçe Müftüsü Osman Şekerci'nin kıldırdığı yatsı namazının ardından, Kuran-ı Kerim'den sureler okundu. Program, ilahilerle devam ederek, ebediyete intikal eden tüm şehitler için yapılan toplu dua ile son buldu. Programa, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, daire amirleri, emniyet mensupları, emekli polisler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.