Anamur »

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Türk Polis Teşkilatı'nın Yıldönümünü Kutladı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı ve polislerin toplumsal düzenin koruyucuları olduğunu vurguladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, polislerin demokratik düzenin korunmasındaki önemine değindi. Hisarcıklıoğlu, “Fedakârca ve kahramanca görev yapan polislerimiz milletimizin gözbebeğidir. Kanun ve kural hâkim olacaksa, polis bunun can damarıdır” ifadesini kullandı.

Polis teşkilatının köklü geçmişine vurgu yapan Hisarcıklıoğlu, iç güvenliğin teminatı olduğunun altını çizdi. “Gücünü yasalardan ve halkından alan polislerimiz, zor şartlar altında fedakârca görevlerini yerine getiriyor. Onlara sahip çıkmak, gece gündüz canlarını tehlikeye atarak çalışan polislerimizi unutmamak zorundayız” dedi.

Büyük Atatürk’ün polisler için söylediği “Polis, kanun adamıdır. Ona her zaman saygı gösterilmeli ve itaat edilmelidir” sözünü hatırlatan Hisarcıklıoğlu, toplumsal düzenin ancak anlayış ve kurallar çerçevesinde sürdürülebileceğini belirtti. Mesajını, “Türk iş dünyası adına, tüm polislerimize gösterdikleri fedakârlık ve verdikleri hizmet nedeniyle şükranlarımı sunuyor, Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum” sözleriyle tamamladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.