Anamur »

Kütahya Hisarcık'ta Öğrenciler Başkan Çalışkan'dan Tiyatro Oyunu İstedi

Kütahya Hisarcık'taki Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'dan çocuk tiyatro oyunu talep etti.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, ders içi etkinlikleri çerçevesinde Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı ziyaret etti. Sosyal Bilgiler dersi kapsamında yerel yönetimlerle ilgili bilgi almak amacıyla yapılan ziyarete, öğretmenleri Cemile Karayiyen ve Semra Bülbül de eşlik etti. Öğrenciler, Başkan Çalışkan'a çocuk tiyatrosu düzenlenmesi isteğini iletti. Ziyaret sırasında Başkan Çalışkan, öğrencilerin taleplerini olumlu karşıladı. Misafir öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikram edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.