Anamur »

Yenişehir'de Cuma Namazı Kılan Başkan Çelik, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazını Yenişehir Merkez Camii’nde kılarak gelenekleri sürdürdü ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazı geleneğini Yenişehir Merkez Camii’nde sürdürerek Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ile birlikte namaz kıldı. Camiden çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çelik, mahalle sakinleriyle sohbet ederek isteklerini dinledi. Ardından Yenişehir Muhtarlığı’na geçen Başkan Çelik, burada da mahalle halkının taleplerini dinleme fırsatı buldu. Başkan Çelik, "Cuma namazı geleneğini bu hafta da Yenişehir Mahallesi’nde devam ettirdik. Bu tür programlarla her hafta bir mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek dertlerini dinliyoruz" dedi. Ayrıca, muhtarlık ziyaretinde mahalle ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Başkanlar Çelik ve Çolakbayraktar, mahalle halkının sevgi gösterileri arasında bölgeden ayrıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.