Anamur »

Kayseri'de Boşnaklar Derneği Şehitler İçin Hatıra Ormanı Oluşturdu

Kayseri Boşnaklar Derneği, şehitler anısına 300 çam fidanı dikerek hatıra ormanı kurdu. Dernek Başkanı Naşit Eslik, etkinliğin Kayseri-Sivas yolu üzerindeki Lalebeli mevkiinde gerçekleştirildiğini açıkladı.

Kayseri Boşnaklar Derneği, şehitler anısına hatıra ormanı oluşturmak üzere 300 çam fidanını toprakla buluşturdu. Dernek Başkanı Naşit Eslik, etkinliğin Kayseri-Sivas yolu üzerinde bulunan Lalebeli mevkiinde gerçekleştirildiğini belirtti. Eslik, "Şehitlerimizin anısına oluşturduğumuz hatıra ormanında geçtiğimiz gün yaptığımız etkinlik ile 300 çam fidanı ektik" dedi. Ayrıca, dernek olarak sosyal ve kültürel aktiviteleri sürdürmeye devam edeceklerini de vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.