Anamur »

Körfez'de Başkan Baran, Hasta ve Yaşlıları Ziyaret Ediyor

Körfez'de, Belediye Başkanı İsmail Baran, yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinliyor. Ziyaretlerinde, vatandaşlarla sohbet eden Baran, yaşlıların istek ve şikayetlerine önem veriyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her gün bir mahalleyi ziyaret ederek hasta ve yaşlı vatandaşlarla bir araya geliyor. Son olarak Yeniyalı mahallesine giden Başkan Baran, burada vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ev ziyaretlerine başladı. Bu ziyaretlerinde, yaşlı bireylerin taleplerini dinleyerek onların gönlünü almaya çalışıyor. Başkan Baran, “Belli bir yaşa gelmiş, kronik hastalıklarla mücadele eden büyüklerimizi ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını öğreniyoruz” şeklinde konuştu. Bu ziyaretlerin, yaşlı ve hasta bireyler için büyük bir moral kaynağı olduğu vurgulanıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.