Anamur »

Eskişehir'de Dört Kişiyi Silahla Yaralayan Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Eskişehir'de silahla dört kişiyi yaraladığı iddia edilen şüpheli E.S.I., gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olay, İstiklal Mahallesi'ndeki bir dernek binası önünde gerçekleşti.

Olay, 13 gün önce Eskişehir İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Burada, O.Ç., U.H., E.G.G. ve Ö.B. isimli dört kişi, bir dernek binası önünde silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan kişilerin durumu ciddi olurken, olay sonrası şüpheli kaçtı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan şüpheliyi tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda, şüpheli E.S.I. kısa süre içinde yakalandı. Gözaltına alınan E.S.I., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.