Anamur »

Manisa Akhisar'da Cemevi'nde Yapılan Yol Çalışmasına Teşekkür Edildi

Manisa Akhisar'daki Alevi Kültür ve Tanıtma Derneği Cemevi'nde yol çalışması yapılarak kilit parke taşı döşendi. Cemevi Başkanı Hakkı Camkıran, yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar'daki Alevi Kültür ve Tanıtma Derneği Cemevi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, toprak olan yolun kilit parke taşı ile yenilendiği bilgisi verildi. Cemevi Başkanı Hakkı Camkıran, bu önemli çalışma için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Ayrıca, Genel Sekreter Halil Memiş, Cemevi'nin yemekhane ve gasilhanesine giden yolun daha önceki kötü durumunu da gözlemledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cemevi'nin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yapılan bu çalışmayla birlikte, bölgenin görünümünü de iyileştirdi. Ziyaret esnasında, Genel Sekreter Memiş'e çeşitli daire başkanları ve Akhisar Koordinatörü de eşlik etti. Camkıran, ziyaret sırasında, Cemevi'nde açmayı planladıkları Özgecan Aslan isimli konferans ve sergi salonu için Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden destek talebinde bulundu.
Bu ziyaret, yerel yönetimlerin toplumsal projelere ve ihtiyaçlara duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.