Anamur »

Kayseri Melikgazi'de Nisan Ayında Yaşanan Kar Yağışı Çocukları Sevindirdi

Kayseri Melikgazi'de Nisan ayında beklenmeyen kar yağışı, çocukların kartopu oynamasına sebep oldu. Kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilerken, çocuklar bu durumu eğlenceye dönüştürdü.

Kayseri Melikgazi ilçesinde Nisan ayına rağmen etkili olan kar yağışı, şehrin sakinleri arasında şaşkınlık yarattı. Çocuklar, beyaz örtüyle kaplanan sokaklarda kartopu oynayarak eğlenceli anlar yaşadı. Ancak, bu durumun günlük hayat üzerindeki olumsuz etkileri de hissedildi. Kar yağışı, ulaşımda aksamalara ve iş yerlerinde zorluklara neden oldu. Çocuklar, yağan karın keyfini çıkartarak bu nadir durumu değerlendirdiklerini ifade ettiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.