Anamur »

Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov, Kapadokya Bölgesi'nde Peribacalarını Ziyaret Etti

Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov, Kapadokya'da tarihi ve turistik yerleri gezdi. Ürgüp ilçesini de ziyaret eden İvanov, burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov, Kapadokya bölgesindeki ziyaretleri kapsamında Nevşehir'e geldi. Burada, Kapadokya Şiir Şöleni'ne katıldı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından kendisine verilecek Fahri Bilim Doktorluğu payesini almak üzere programlara katıldı. İvanov, Ürgüp ilçesini ziyaret ederek, burada Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ve Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından karşılandı. Ziyaretleri sırasında Üç Güzeller mevkiindeki peribacaları önünde hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı, ardından Kaymakam Balcı ile birlikte Mustafapaşa köyünü gezdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.