Anamur »

Kastamonu Daday'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na Yeni Araç Alındı

Kastamonu'nun Daday ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) 2014 model yeni bir 4X4 pikap aracı alındı. Araç, kış aylarında köylerde yaşayan vatandaşlara hizmet vermek amacıyla temin edildi.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) yeni bir 4X4 pikap aracı alındı. Alınan bilgilere göre, coğrafi olarak geniş bir alana yayılan ilçenin köylerinde yaşayan vatandaşların kış aylarında engebeli arazi koşullarında daha hızlı ve etkili hizmet alabilmesi için bu araç temin edildi. 2014 model olan pikap, resmi işlemlerinin tamamlanmasının ardından hizmet vermeye başladı. Bu yeni araç sayesinde, sosyal yardımlaşma hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması hedefleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.