Anamur »

Gaziantep'te Vali Yerlikaya, Emniyet Müdürü Gülveren'i Ağırladı

Gaziantep’te İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümü nedeniyle Vali Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü sebebiyle Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Ziyarete, Emniyet Müdürü Gülveren ile birlikte Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Ateş ve emniyet personeli de katıldı. Gülveren, Vali Yerlikaya’ya çiçek takdim ederek, polis teşkilatının bu önemli günü kutladı. Vali Ali Yerlikaya, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıl dönümünü kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Ziyaret, karşılıklı sohbetle sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.