Anamur »

Bağcılar'daki 20 öğrenci 23 Nisan'da helikopterle İstanbul'u gezecek

Bağcılar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, resimli çizgi kitabı okuyan 20 öğrenci helikopterle İstanbul turu yapacak.

Bağcılar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara özel bir etkinlik düzenliyor. "Başkan’la Süper Gezi-Keşfe Yolculuk" adlı resimli çizgi kitabını okuyarak katılan 20 öğrenci, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte helikopterle İstanbul'u gökyüzünden keşfedecek.
İlçedeki 100 bin öğrenciye bir ay önce dağıtılan bu eğitim kitabı, Bağcılar'ın kültürel ve sosyal yönlerini tanıtmayı amaçlıyor. Kitabı okuyan öğrenciler arasında yapılan noter huzurundaki çekilişle 20 şanslı kişi belirlendi. Çekiliş, Bağcılar Belediye Başkanı'nın katılımıyla gerçekleştirilirken, kazanan öğrenciler 23 Nisan'da unutulmaz bir gün geçirecekler.
Öğrencilerin, ödül kazandıklarını öğrenmeleri için www.bagcilar.bel.tr adresini ziyaret etmeleri veya BİLMER 444 00 92 numaralı telefondan bilgi almaları gerekiyor. Kazananların belirlenen seri numaralı kitap ile birlikte 17 Nisan 2015 tarihine kadar Bağcılar Belediyesi’ne başvurmaları gerekmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.