Anamur »

Aydın'da Zafer Meydanı'nda Silahlı Saldırıda Bir Kişi Yaralandı

Aydın'da meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Yaralı, hastaneye kaldırıldı.

Aydın'da bugün öğle saatlerinde Zafer Meydanı'nda yüzlerce kişinin önünde bir silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda yaralanan S.A. (30) hastaneye kaldırıldı. Bu olay, daha önce Adnan Menderes Bulvarı'nda yaşanan bir kavganın devamı olarak değerlendiriliyor. A.A. (32), amca oğlu olduğu S.A.'yı görerek yanında taşıdığı silahı çıkarıp ateş açtı. Açılan ateş sonucunda S.A.'nın sağ bacağına kurşun isabet etti. Yaralı, olay yerinde yığılıp kalırken, saldırgan A.A. silahıyla birlikte kaçmayı başardı. Olay sonrası panik yaşayan kalabalık, polis tarafından dağıtılmaya çalışıldı. Yaralı S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.